Ordförande informerar

 
Hej!
 
Äntligen börjar det kännas vår på riktigt! Hojarna börjar bli fler och fler på vägarna och sandsopningen är i full gång.

Årsmötet genomfördes i slutet av februari och i och med det har vi reviderade stadgar och ingen MC-sektion längre. Nu är vi en förening, med en styrelse, en ekonomi och en verksamhetsplan som beskriver föreningens aktiviteter det kommande året. Att det är MC det mesta kretsar kring är tydligt i verksamhetsplanen. En presentation av styrelsen för detta verksamhetsår, tillsammans med våra kontaktuppgifter, finns nu här på hemsidan. Tveka inte att höra av er om det är något ni har på hjärtat.

På tal om aktiviteter så har redan Anders Sandmark hållit en kurs i ”Att förbereda och genomföra en MC-tur”. Det var en mycket bra kurs som jag hoppas kommer genomföras någon mer gång. Även om man inte är jätteintresserad av att arrangera en tur, så är det man lär sig, värdefull kunskap även som turdeltagare.

Nästa aktivitet i planen är en ny övning som vi hoppas kan locka några fler att bli medlemmar. Henrik Löfgren och Thomas Svensson kommer att hålla i en dagstur, söndagen den 5 maj. Denna tur kallar vi för ”Rekryteringstur” då den vänder sig till de som inte är medlemmar i föreningen ännu. Inbjudan ligger redan här på hemsidan och kommer göras reklam för lite senare. Ni som redan är medlemmar är givetvis också välkomna på denna tur, men framför allt, försök få med en kompis som inte redan är medlem!

Inbjudan till Vårturen 2019 har redan gått ut i mail och ligger självklart också här på hemsidan. Därmed skriver jag inte mer om den här utan hänvisar till inbjudan.

Så några påminnelser till er alla.
Ni som inte betalat medlemsavgiften för 2019 ännu – gör det innan den sista mars!
Titta in på hemsidan då och då. Aktivitetsfliken är viktigaste stället för att se vad som händer i föreningen. Verksamhetsplanen som finns där uppdateras så snart det finns ändrad information.
 
/Anders Widaeus

 

Arkiv ordförande informerar

Ordförande informerar - 2019-01-23

Ordförande informerar - 2018-12-22

Ordförande informerar - 2018-07-02

Ordförande informerar - 2018-05-02