Ordförande informerar

 
Hej!
 
Här kommer 2019 års första ordförande informerar. Jul- och nyårshelgen är förbi och vi går mot ljusare tider. Nu i januari och februari är även tid för årsmöten i föreningen. Mc-sektionens årsmöte genomfördes igår och huvudföreningen FMK Tre Vapens årsmöte kommer att äga rum torsdagen den 21 februari, kl 18.00, i Filmsal C på Tre Vapen. Kallelse till årsmötet finns under fliken Årsmöte 2019 här på hemsidan. Där kommer, förutom en del viktig information, även successivt att läggas ut ytterligare handlingar relaterade till årsmötet.

Jag vill också påminna alla som inte redan varit snabba att i och med att det har blivit nytt år är det dags att erlägga årets medlemsavgift. Storleken beslutades av förra årsmötet att även detta år stanna på 150 kronor. Medlemsavgiften betalas in till föreningens Plusgiro 551633-1. Ange namn och födelsedatum (sex siffror) som meddelande vid betalningen.

I samband med betalningen ber vi i styrelsen er att fundera på om de uppgifter ni har uppgivit till föreningen är aktuella. Vårt arbete med medlemsregistret under verksamhetsåret 2018 har visat att det finns en hel del som verkar vara inaktuellt. Några flyttar, mobilnummer byts, e-postadresser ändras och något som lätt glöms bort, som dessutom är dagsaktuellt, är huruvida man är anställd på FMV. Några av er medlemmar är del av verksamhetsövergången till Försvarsmakten vilket påverkar föreningens underlag för ansökan om föreningsbidrag från FMV. Vi vädjar till er alla att skicka in aktuella uppgifter till oss genom att fylla i det uppdateringsformulär som ni finner här, alternativt i länken längst ned på sidan. Vid minsta osäkerhet så fyll gärna i formuläret och skicka in det ändå. När formuläret är ifyllt behöver ni först spara det för att sedan kunna bifoga det i ett e-postmeddelande som ni skickar till vår kassör Jesper Lindquist på adressen jesper.lindquist@sky.com.
 
Alla medlemmar hälsas välkomna till FMK Tre Vapens årsmöte 2019! Hoppas att vi ses då!
 
/Anders Widaeus
 
Uppdatering av medlemsuppgifter i FMK TrV

 

Arkiv ordföranden informerar

Ordforande_informerar_-_2018-12-22

Ordforande_informerar_-_2018-07-02

Ordforande_informerar_-_2018-05-02