Ordförande informerar

 
Hej!
.
Så har första sommarmånaden redan passerat. Tiden går fort i slutet av våren och början av sommaren.
Våren och försommaren har varit kantad av allehanda mc-aktiviteter.
Vi har haft en rekryteringstur, med inbjudan till icke medlemmar, som tog oss runt Mälaröarna en söndag tidigt i maj. Dagen efter var vi ett gäng som körde Knix på Rörken utanför Uppsala. En nyttig övning i kurvtagning, i eget tempo, runt en gokartbana. Samma vecka på torsdagen hade vi Vårsalong. Då visade många av medlemmarna upp sina motorcyklar på innergården på Tre vapen.
Vårturen gick av stapeln helgen den 25-26 maj och rörde sig kring ”Dalälvens delta”. Övernattning på Laxön i Älvkarleby. En trevlig tur som tyvärr blev en ganska blöt tillställning. Lite regn på lördagen och mycket på söndagen.
Sedan var det ett antal medlemmar som deltog i Griprallyt som anordnas av Nyköpings MC-klubb. Föreningen anordnade gemensam körning till och från starten/målgången.
Slutligen så anordnades den 16 juni en kombinationstur i Roslagen på grus/asfalt. Den bestod av två grupper, med olika rutter, men med gemensamma mötespunkter.   
De sommarturer som var planerade i år och fanns upptagna i verksamhetsplanen har blivit inställda, främst p.g.a. att ingen tagit på sig ansvaret att planera och genomföra turen/turerna.
Är det någon som är sugen på en spontan hojtur, kvälls- eller dagstur, och vill ha sällskap, så lägg ut något i Facebookgruppen så kanske ni får trevligt sällskap!
Vad har vi då framför oss i föreningen? Jo, höstturen som är planerad till fre-sön, 6-8 september. Som det ser ut nu så ska den utgå från Strängnäs, med två nätter i Askersund, samt Vättern runt med besök på Visingsö. Det kommer även hållas ett höstmöte i september/oktober. Detta blir ett möte där alla medlemmar är välkomna. Tidigare har höstmötet hållits i anslutning till höstturen, men då har bara de som deltagit på turen kunnat vara med. Nu blir det möjlighet för alla medlemmar att vara med och bl.a. sätta ihop kommande års preliminära verksamhetsplan. Höstmötet kommer vara tillfället då det finns alla möjligheter att påverka vad vi ska ägna oss åt kommande år! Exakt datum och plats kommer meddelas efter sommaren.
 
Nu stundar semester för många av oss. Kör lugnt och säkert i sommartrafiken, oavsett om ni är ute på två eller fyra hjul.
Trevlig sommar!
 
 
/Anders Widaeus

 

Arkiv ordförande informerar

Ordförande informerar - 2019-03-26

Ordförande informerar - 2019-01-23

Ordförande informerar - 2018-12-22

Ordförande informerar - 2018-07-02

Ordförande informerar - 2018-05-02