Ordförande informerar

 
Hej!

 

Nu är hojsäsongen i det närmaste slut – för de flesta, men vi är trots allt några som håller ut ett tag till. Sedan sist har vi hunnit med ett par aktiviteter. Höstturen den 6-8 september, som blev väldigt lyckad. Bra inkvartering, både raka och krokiga vägar, ett varv runt Vättern med besök på Visingsö och mycket annat, inte minst gott sällskap. Påföljande helg var det ett par stycken som var och tittade på Tunga rallyt i Södertälje.
 
Vad har vi nu framför oss i år? Jo, ett par aktiviteter är det som hägrar, ”Att synas” och Höstmötet!
 
”Att synas” var något vi genomförde för första gången förra året. Vi hade ett stort antal reflexvästar i föreningens förråd. Där gjorde de ingen nytta tyckte vi, utan dessa delade vi ut innanför vändkorsen i entrén på Tre Vapen. På så vis syntes vi i föreningen samt även alla de som tar på sig reflexvästen. Vi tänkte göra motsvarande i år under samma paroll – ”Att synas”. Tidpunkten för detta är bestämd till torsdagen den 7 november. Vad vi kommer att göra i år är att dela ut små reflexer som kan fästas i dragskon på de flesta blixtlås. T.ex. i en ytterjacka. Dessa kommer ha ett tryck med texten ”FMK Tre Vapen”. Ånyo kommer både föreningen och bäraren ”Att synas”. Vi kommer samtidigt även dela ut våra informationsbroschyrer.
 
Vi har tidigare nämnt att vi kommer anordna ett höstmöte. Till detta är alla medlemmar i FMK Tre Vapen hjärtligt välkomna! På detta möte kommer huvudpunkten vara att sätta ihop en preliminär verksamhetsplan, vilken i slutgiltig version kommer att fastställas på kommande årsmöte. En viktig del i detta är också att de aktiviteter vi vill göra, även får utsedda aktivitetsansvariga/turledare. Det är inte så att styrelsen ska ansvara för allt genomförande enligt verksamhetsplanen. Höstmötet är det bästa tillfället som bjuds att verkligen kunna påverka föreningens verksamhet. Vi i styrelsen hoppas att det blir en stor uppslutning. Vi hade kunnat göra som vid ett årsmöte, d.v.s. lånat lokal på Tre Vapen. Man vi har tänkt oss något annat! Det går i dagarna ut en inbjudan till Höstmötet via e-post. Där kommer ni kunna läsa om vad vi har tänkt oss. Inbjudan kommer givetvis också finnas på hemsidan. Någon undrar säkert redan nu vilken dag det blir. Vi siktar på tisdagen den 12 november.
 
Mer info blir det inte denna gång. Hoppas vi ses på Höstmötet!
 
 
Mvh
Anders

 

Arkiv ordförande informerar

Ordförande informerar - 2019-07-05

Ordförande informerar - 2019-03-26

Ordförande informerar - 2019-01-23

Ordförande informerar - 2018-12-22

Ordförande informerar - 2018-07-02

Ordförande informerar - 2018-05-02