Ordförande informerar - 2021-04-15

 

Hej!

 

Äntligen vår! Snön är borta, fåglarna kvittrar och det blommar lite varstans. Hoj-säsongen får man väl anse är igång även om inte all sand är uppsopad från vägarna ännu. Vad som tyvärr inte ändrat sig så mycket är läget med Covid-19. Det kommer vi få förhålla oss till ett tag till och vi ser redan att det påverkar våra aktiviteter för året. Bättre än förra säsongen hoppas vi i alla fall att det kommer bli.

Sedan förra inlägget här har vi passerat ett årsmöte. Vi beslutade oss i styrelsen för att inte behandla någonting mer än det absolut nödvändigaste, då mötet hölls digitalt via Skype. De övriga frågor som skulle behandlas sköts helt enkelt till nästa årsmöte, då vi anser att det är av högsta vikt att alla medlemmar får samma möjlighet till diskussion. Detta anser vi bara kan uppnås vid ett årsmöte där alla har möjlighet till fysisk närvaro.

Förändringarna efter årsmötet är egentligen inga, då de vars mandat gick ut, förnyades. Styrelse, revisorer och valberedning är således desamma som innan årsmötet. Jag kan bara för min del tacka för det förnyade förtroendet att fortsätta som ordförande i föreningen.

Eftersom hoj-säsongen är igång, kan rekommenderas att kika in i aktivitetsfliken där vår levande verksamhetsplan uppdateras löpande med turinformation och eventuella tillkommande eller inställda aktiviteter. Där läggs även inbjudningarna upp, till de aktiviteter som förestår. Nu är inte allt MC-inriktat i verksamhetsplanen, även om det är det som har huvudfokus, då det är det som ligger majoriteten av medlemmarna närmast hjärtat. På sidan två i planen finns det en hel del aktiviteter, som visserligen inte vi är arrangörer till, men som tipsas om. Om någon är intresserad av någon av dessa aktiviteter är ni mer än välkomna att kontakta styrelsen på fmktrv@gmail.com för eventuell samordning med andra medlemmar som också kan vara intresserade.

 

En önskan om en skön vår! Kör klokt och glöm inte att motorcyklister är osynliga i trafiken.

Anders Widaeus

Ordf. FMK Tre Vapen

 

Arkiv ordförande informerar

Ordforande informerar - 2020-12-21

Ordförande informerar - 2020-05-29

Ordförande informerar - 2020-02-23

Ordförande informerar - 2019-10-13

Ordförande informerar - 2019-07-05

Ordförande informerar - 2019-03-26

Ordförande informerar - 2019-01-23

Ordförande informerar - 2018-12-22

Ordförande informerar - 2018-07-02

Ordförande informerar - 2018-05-02