Välkommen till FMK UDDEVALLA

                    

Bild från södra infarten till Uddevalla, i bakgrunden Uddevallabron. FMK är en av de stora medlems-organisationerna i NTF

FMK Uddevalla är verksam i Bohuslän och Dalsland och har huvuddelen av våra  drygt 500 medlemmar runt Uddevalla.

Vår verksamhetsidé är: miljövänligare, säkrare och mer hållbar bilism. En del av vårt miljöarbete är att minska utsläpp av miljöskadligt avfall i samband med bilvård, detta sker ofta på parkering och infarter.

Våra medlemmar gör detta istället i vår ”gör det självhall” där finns totalt 4 platser. 2 tvättplatser (bil/husbil/husvagn) 1 plats för rekonditionering samt 1 billyft.Kontaktperson:Lennart Andersson
Tel: 070-728 64 93
lennart.andersson37@live.se


 

Aktuellt  

Mars 24
Föreningen FMK:s årsmötet genomfötrdes 20/3 i Svanestugan i Uddevalla.

Oktober 23
Under oktober 23 inleder vi arbetet att installera nytt dörrsystem. Vi är många medlemmar, därför kommer vi att genomföra detta i omgångar. Beräknas vara klart 2024.

Augusti 23
28/8 genomförde vi höstens första städkväll. Som tidigare använde vi ett mer miljövänligt tvättmedel istället för avfettningsmedel.

April 23
20/4 genomförde vi årets först städkväll, för första gången använde vi ett miljövänligare alternativ till avfettningsmedel, med gott resultat.

Mars 23
Årsmöte genomfördes 8/3 och ny ordförande och vice ordförande valdes.

Januari 23
Uppdatering av lyft är klar. Domkraften är nu på hjul och mycket lättare att flytta. se bilder under fliken Bilder på startsidan, sedan hallen.

Januari 23
Under Januari kommer vi att uppdatera högtryckstvätten i 1:an. byta handtag, gå igenom slang mm. viss avstängning kan förekomma.